Σχετικά με εμένα

Η Αντωνία είναι μία αυτοδίδακτη ζωγράφος που γεννήθηκε και ζει μόνιμα κοντά στην Αθήνα.

 

Μέσα από τα έργα της προσεγγίζει θέματα που περιστρέφονται γύρω από την αρετή, την ελεύθερη βούληση και την πολιτιστική πολυμορφία.

 

Ο υψηλότερος της στόχος είναι η ανακάλυψη και απεικόνιση της ομορφιάς που υπάρχει στον μυστηριώδη κόσμο που μας περιβάλλει.

Σπουδές

Η Αντωνία σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απ'όπου αποφοίτησε με βαθμό Άριστα. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Newcastle Business School απ'όπου έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Μaster of Arts in Arts, Business & Creativity (Merit). Ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές της σπουδές με την απόκτηση δεύτερου μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) αφότου της δόθηκε υποτροφία από το Alba Graduate Business School.

 

Ως ένθερμη οπαδός της δια βίου μάθησης, αφιερώθηκε για αρκετά χρόνια σε μια πληθώρα καλλιτεχνικών και μη δραστηριοτήτων, συνειδητοποιώντας ότι η ζωγραφική είναι η μοναδική ενασχόληση για την οποία ο ενθουσιασμός παρέμενε άσβεστος. Η αδιάκοπη μελέτη της γύρω από την Ιστορία της Τέχνης και η αυτοκατευθυνόμενη εκμάθηση διαφόρων εικαστικών τεχνικών, την οδήγησαν στη δημιουργία μιας σειράς έργων το 2020 τα οποία αντανακλούν την προσωπική της αισθητική.

Πηγές Έμπνευσης

Οι χώρες της Ανατολής και ο δρόμος του Μεταξιού, οι βιογραφίες Αγίων, οι φοίνικες και τα ζώα αποτελούν πηγές που εμπνέουν την Αντωνία.

 

Το θάρρος και η ειλικρίνεια είναι αξίες που διαποτίζουν την τέχνη της.

 

Το όραμα της είναι η δημιουργία έργων που καλλιεργούν, εμψυχώνουν και συγκινούν μιλώντας στην ψυχή του ανθρώπου.

 

Η ζωή είναι ένα έργο τέχνης