Αποστολές

Για όλες τις παραγγελίες προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ απλή αποστολή εντός και εκτός Ελλάδος.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε ούτως ώστε να παραδίδουμε τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Παρόλα αυτά λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Τα αντίγραφα έργων τέχνης συνήθως αποστέλλονται εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Τα αντίγραφα που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι απ'την ζωγράφο ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερες από 7 εργάσιμες ημέρες.

Τα πρωτότυπα έργα τέχνης ενδέχεται να απαιτούν έως και 15 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να γίνει ποιοτικός έλεγχος και ειδική συσκευασία.

Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών ή ταχυδρομείου. Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών/ταχυδρομείου ή για οποιουσδήποτε άλλους παράγοντες πέραν του ελέγχου της επιχείρησής μας.

Εάν προκύψει μη παράδοση ή καθυστερημένη παράδοση λόγω λάθους του πελάτη (δηλαδή λανθασμένο ή ελλιπές όνομα ή διεύθυνση ή μη διαθεσιμότητα παραλήπτη), τυχόν επιπλέον κόστος για εκ την νέου παράδοση επιβαρύνει τον χρήστη που πραγματοποίησε την παραγγελία. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, ενδέχεται να ζητηθεί η προεξόφλησή του από την επιχείρησή μας.

H επιχείρηση εδρεύει στην Αθήνα και δεν φέρει καμία ευθύνη για τέλη εισαγωγής που πιθανόν να προκύψουν σε παραγγελίες που προορίζονται εκτός Ελλάδος. Αυτό περιλαμβάνει τους πρωτότυπους πίνακες ζωγραφικής, τα αντίγραφα έργων τέχνης και οποιοδήποτε άλλο προϊόν πωλείται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 Είναι ευθύνη του πελάτη να πληρώσει τυχόν δασμούς, φόρους προστιθέμενης αξίας ή άλλες ομοίου τύπου χρεώσεις. Εάν ο πελάτης αρνηθεί την αποπληρωμή αυτών των επιπρόσθετων ποσών, η παραγγελία θα επιστραφεί σε εμάς. Με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα γίνει επιστροφή του κόστους της αγοράς μείον τα έξοδα αποστολής από και προς τη χώρα παραλαβής.

Όλα τα προϊόντα δηλώνονται με την εκάστοτε αξία στην οποία έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία προς εξαγωγή και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η παραποίηση των εγγράφων.

Η ζωή είναι ένα έργο τέχνης